Kokkekamp-Elevbedriftsmesse​ ​

Klikk for stort bildeKokkekamp-Elevbedriftsmesse 2019 arrangeres den 9. mai i Vågåhallen.

Kokkekamp startet i 2014 som et samarbeidsprosjekt mellom Regionrådet Nord-Gudbrandsdal, Gudbrandsdalsmat og Opplæringskontoret for Brimikjøken.

I 2017 ble konseptet utvidet med elevbedriftsmesse for ungdomsskolene i regionen. Tiltaket/arrangementet har siden hatt navnet: Kokkekamp-Elevbedriftsmesse i Nord-Gudbrandsdal.

Målet i 2019 er blant annet å få flere produsenter av lokalmat i Nord-Gudbrandsdal inn i skolene for å gjøre elevene enda bedre kjent med våre lokale matvarer. Elevbedriftsmessen vil bli utvidet med flere elevbedrifter for å vise bredden i entreprenørskapsaktivitetene i skolene i regionen.

 

Klikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bilde

Kontakt

Kristin Haave
Regionkonsulent/ungdom/ungdomsmusikalen
Mobil 481 97 032

Har fri på onsdager